home | team | route | openingstijden | webshop

WEBSHOP: Voortaan kunt u ook via de webshop van uw eigen dierenartsenpraktijk uw voer en dierbenodigdheden bestellen. Via het menu rechtsboven of het logo hiernaast kunt u naar onze webshop gaan. Tegen vergoeding van verzendkosten kunt u uw bestelling thuis laten bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze op de praktijk te komen ophalen.

HET GEBIT:

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Toch denkt ongeveer 90% van de baasjes dat het gebit van hun hond of kat gezond is. Op de praktijk in Beuningen kunt u terecht voor gebitscontrole voor uw hond of kat. Onze dierenartsassistenten bekijken samen met u het gebit van uw huisdier. U krijgt instructies over het gezond houden van het gebit van uw huisdier. En als het nodig is kunnen we een afspraak inplannen voor een eventuele gebitsreiniging.
Voor een afspraak kunt u op werkdagen tussen 10:00 en 19:00 uur bellen met de praktijk in Beuningen.
Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.gebitscontrole.nl.NIEUW VACCIN VOOR UW HOND:
Wij kijken constant naar wat het beste is voor uw huisdier. Omdat er nieuwe varianten op de ziekte van Weil zijn ontstaan zijn wij overgestapt op de nieuwste vaccinatie voor uw hond om zo een betere bescherming te bieden. Deze vaccinatie genaamd L4 vervangt de oude cocktail. Vanaf nu vaccineren wij uitsluitend nog met dit nieuwe vaccin. U krijgt zo als u gewend bent van ons gewoon een herinnering thuis gestuurd.
Het is echter wel noodzakelijk om deze vaccinatie na 3 weken te herhalen, om een optimale bescherming op te bouwen. Hiervoor kunt u gewoon een afspraak maken bij de assistente.
Heeft u nog vragen of wilt u iets weten dan kunt u altijd even contact opnemen met de praktijk. Wij proberen u dan zo goed mogelijk van dienst te zijn.


VLOOIENBESTRIJDING: Sinds enige tijd hebben wij ook een vlooienbestrijdingsmiddel in pil vorm!
Deze pil is voor hond en kat en verkrijgbaar in verschillende gewichtscategorieën.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente of kom eens binnenlopen in de praktijk.