home | team | route | openingstijden | webshop

Welkom op de website van dierenartsenpraktijk Tweestromenland!

Beste cliënt, Ook wij nemen extra maatregelen na de persconferentie over het Corona virus. Naast de extra voorzorgsmaatregelen die we afgelopen weken al namen, trekken we de teugels nog iets strakker aan. Wij vragen u om uitsluitend nog te pinnen. En thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft als; niezen, hoesten en koorts. Ook vragen wij om alleen nog te komen wanneer dit noodzakelijk is. Wel zijn wij genoodzaakt om onze inloopspreekuren voor beide locaties te laten vervallen. Wij bieden hier voor in de plaats een afsprakenspreekuur aan. We blijven in Beuningen open en telefonisch bereikbaar van 10.00uur tot 19.00 uur.
Wijchen is elke ochtend tussen 08.00uur en 10.00uur bereikbaar voor het maken van afspraken, visites en telefonisch overleg met een dierenarts. Wij vragen wederom om jullie begrip. Mocht u de reeds gemaakte afspraak willen annuleren, verzoeken wij u dit tijdig te doen.

Voor de avond- en weekenddiensten werken wij samen met verschillende dierenartsenpraktijken in de regio. Het kan dus zijn dat u dan naar een andere praktijk wordt doorverwezen!

Van 22.00u-08.00u schakelen wij de spoedlijn voor de kleine huisdieren over naar het Evidensia dierenziekenhuis, Meander 10, 6825MB Arnhem


Klik hier voor het laatste nieuws

Wij blijven u in de gelegenheid stellen om de dieren weer te enten, zodat ze niet onbeschermd rond hoeven te lopen. Hierbij controleren we natuurlijk ook weer de algehele gezondheidstoestand van uw huisdier(en).

We doen dit wel onder enkele strikte voorwaarden:
* slechts 1 begeleider per patiënt in de praktijk
* begeleider mag geen verschijnselen van verkoudheid hebben (koorts, hoesten, etc)
* we werken voorlopig volledig op afspraak, dus geen open inloopspreekuren. Afspraak kunt u telefonisch maken via Wijchen (0246412432) tussen 8.00 en 10.00 u en via Beuningen (0246773980) tussen 10.00 en 19.00 u.
* geef aan wanneer u meer gedaan wilt hebben dan alleen de vaccinatie en de normale gezondheidscheck, dit in verband met het inschatten van de benodigde tijd voor de planning.

Denkt u er ook aan uw vaccinatieboekje mee te nemen?

Tot ziens!