home | team | route | openingstijden | webshop

HET VETPLAN:
Het VetPlan is ons abonnement voor huisdiereigenaren, gericht op preventieve zorg. Met dit abonnement ontvangt u de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond, kat of konijn gezond te houden en vroegtijdig eventuele problemen te signaleren. Lees hier verder.....

PAKTIJKZAKEN
:
Wij houden u graag op de hoogte van alle zaken in en rondom onze praktijk. Zo moeten wij u helaas ook op de hoogte stellen van minder leuke zaken. Onze dierenarts Meriam Jansen heeft helaas moeten besluiten dat zij door ziekte haar werkzaamheden moet neerleggen.
~Meriam:
"Langs deze weg wil ik heel graag alle cliënten, patiënten en collegae met wie ik de afgelopen 20 jaar heb gewerkt hartelijk danken voor de mooie tijd. Ik heb mijn werk als dierenarts altijd met heel veel plezier gedaan. Ik vind het heel bijzonder dat ik zoveel mooie maar ook moeilijke momenten met jullie als baasjes mocht delen.
Een paar jaar geleden is bij mij de ziekte van Parkinson vastgesteld. Deze heeft er voor gezorgd dat ik helaas steeds meer stapjes terug moest doen. En nu dan helaas gestopt ben met werken. Ik zal uiteraard nog wel contact houden met de praktijk. Ik dank jullie voor de mooie jaren.
Meriam Jansen"

Wij als team gaan Meriam onwijs missen! Maar we zullen achter de schermen nauw met haar in contact blijven. Team dierenartsenpraktijk Tweestromenland.

SPONSOR VAN HET BETERBOEK
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

WEBSHOP:
Voortaan kunt u ook via de webshop van uw eigen dierenartsenpraktijk uw voer en dierbenodigdheden bestellen. Via het menu rechtsboven kunt u naar onze webshop gaan. Tegen vergoeding van verzendkosten kunt u uw bestelling thuis laten bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze op de praktijk te komen ophalen.

HET GEBIT:
Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Toch denkt ongeveer 90% van de baasjes dat het gebit van hun hond of kat gezond is. Op de praktijk in Beuningen kunt u terecht voor gebitscontrole voor uw hond of kat. Onze dierenartsassistenten bekijken samen met u het gebit van uw huisdier. U krijgt instructies over het gezond houden van het gebit van uw huisdier. En als het nodig is kunnen we een afspraak inplannen voor een eventuele gebitsreiniging.
Voor een afspraak kunt u op werkdagen tussen 10:00 en 19:00 uur bellen met de praktijk in Beuningen.
Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.gebitscontrole.nl.

VLOOIENBESTRIJDING:
Sinds enige tijd hebben wij ook een vlooienbestrijdingsmiddel in pil vorm!
Deze pil is voor hond en kat en verkrijgbaar in verschillende gewichtscategorieën.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente of kom eens binnenlopen in de praktijk.